Informatie website

Wingman Montage biedt full-service glas design aan

Al onze spiegels zijn van hoge kwaliteit en kunnen op maat worden geknipt, met veiligheid ondersteund en verwerkt volgens uw individuele wensen. Wij bieden alleen spiegels van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de EU-normen EN 1036-1 en EN 1036-2. Onze klanten zijn winkelinrichters, bouwers, winkelketens, hotel-, sport- en vrijetijdsgroepen, evenals particuliere klanten. Ons ervaren team werkt comfortabel samen met interieurontwerpers, architecten en ontwerpers om de beste en meest kosteneffectieve oplossingen te bereiken.

Wat is Beloopbaar glas eigenlijk? Een korte uitleg over beloopbaar glas, het is het zelfde als glazen vloer. Dat betekent eigenlijk dat de vloer van je woning of kantoor uit glas bestaat. Dat heeft een hele stoer look aan het huis of kantoor. Het komst soms voor dat de complete vloer van glas is, maar voor de hand liggen is. Dat bepaalde stukjes van de vloer,, van glas zijn.

De in-house technologie van Wingman Montage biedt volledige service op maat en maakt de productie, verwerking, levering en installatie van de volgende soorten spiegels mogelijk:

Grote Spiegels
Wingman Montage bevatten glasbladen van 4 mm en 6 mm verzilverd hardglas. Met behulp van de nieuwste computersnijtafels en -verwerkingsapparatuur kunnen spiegels worden geproduceerd om aan elke vereiste van grootte en hoeveelheid te voldoen.

Gym Spiegels
Spiegels worden geleverd met een veiligheidssteun voor grootschalige toepassingen.

Onderschrijvende Spiegels
Met behulp van het “Clear Reflections” ontwasemingssysteem kan Wingman Montage gespecialiseerde ontwasemings spiegels leveren voor hotels, flats, appartementen en woningbouwprojecten.

Productie
We kunnen randwerk aanbieden van eenvoudige platte gepolijste randen en schuine randen van 6 mm – 50 mm breed.

OPPERVLAKTEONTWERP
Met behulp van computer stencils GD spiegels kunnen oppervlakte geëtste ontwerpen of decoraties hebben.

Voor meer informatie kunt op de website van Wingman Montage bekijken. Zie bieden verschillen glas diensten aan voor bedrijven en particulieren.

Neem een kijkje op de pagina van Wingman Montage