Informatie website

We bieden wekelijkse, semi-intensieve en intensieve rijlessen in Londen. We leven in de drukte van Londen en begrijpen dat veel leerlingen gewoon snel willen slagen. Bij Rijschool Da Vinci begrijpen we deze vereiste, maar het verschil tussen onze collega-concurrenten is dat u eerst wordt beoordeeld. Dat betekent dat we niet al je geld vooraf willen – het betekent dat je je boekt voor een evaluatieles van 2 uur en op welk niveau je ook naar ons komt, onze erkende rij-instructeur van Rijschool Da Vinci kan je vertellen hoeveel uren die u nodig hebt, hoeveel het kost en wanneer u de test boekt (vaak helpt het kantoor met de testrit).

Als algemene regel raden we aan om een beoordeling of de 10-uurs blok boeking overeenkomst te boeken en dan, na u te hebben gezien, zullen wij u een intensieve rijcursus in Dordrecht op maat voor u maken!

Als een grote gevestigde rijschool in Dordrecht zijn we trots op de honderden en duizenden positieve beoordelingen die we elk jaar ontvangen. Helaas kunt u niet iedereen behagen, maar hopelijk kunt u intern intern op onze website zien en extern behagen we de overgrote meerderheid. Onze rijschool is vrij uniek in vergelijking met veel van onze concurrenten omdat we op basis van wederkerigheid met onze instructeurs en leerlingen werken

Als een bepaalde instructeur die zich bij ons heeft aangesloten bijvoorbeeld te veel klachten / negatieve beoordelingen ontvangt, vragen we hen om het bedrijf te verlaten. Omdat onze instructeurs hun eigen voertuigen bezitten, kunnen we dit heel gemakkelijk doen. Aan de andere kant, als een bepaalde instructeur die zich bij ons heeft aangesloten niet genoeg werk van ons ontvangt, kunnen ze ervoor kiezen om de Rijschool Da Vinci ook vrij te verlaten.

Bekijk voor regio Dordrecht hun pagina:

https://rijschooldavinci.nl/rijschool-dordrecht/